SLUITEN

Drie overgewaardeerde supplementen die zonde van je geld zijn

In dit artikel leg ik je uit waarom frambozenketonen, glutamine en glucosamine supplementen niet werken en zonde van je geld zijn.

Wat zijn BCAA’s

BCAA wat staat voor Branched Chain Amino Acids bestaat uit drie essentiële aminozuren die op de markt gebracht worden voor sporters en bodybuilders. In dit artikel zal ik meer over dit supplement vertellen.

Vloeibare of vaste vitaminen

Vitaminen en mineralen spelen een belangrijke rol is de groei en ontwikkeling van kinderen en in het behouden van een goede gezondheid voor mensen van alle leeftijden. In dit artikel zet ik de voor en nadelen van vloeibare tegenover vaste vitaminen op een rijtje. Welke zijn beter voor je?

Chiazaad – klein, maar boordevol vitaminen

Chiazaden zijn kleine zaden die boordevol vitaminen, mineralen, eiwitten en vezels zitten. Ondanks dat het een kleine zaad is, heeft het toch een fantastische voedingswaarde!

Pre-Workout Voeding

Het is belangrijk om goed te eten voordat je gaat fitnessen, dit zorgt ervoor dat je lichaam voldoende energie heeft zodat je je training optimaal kunt uitvoeren. In dit artikel zet ik de voordelen van een goede maaltijd voor een intensieve workout op een rijtje, ook zal ik behandelen waar een optimale maaltijd zoal uit moet bestaan.

Neem een handje amandelen

Amandelen zijn gevuld met goede vetten, mineralen, vitamines en eiwitten. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mensen die regelmatig noten eten over gemiddeld een lager gewicht hebben! In dit artikel lees je alles over amandelen.

Koolhydraten, eiwitten en vetten

Voor een optimaal werkend lichaam moet het lichaam voorzien zijn van voldoende macronutrienten (brandstoffen en bouwstoffen in de vorm van koolhydraten, vetten en eiwitten) en micronutrienten (vitamines en mineralen). In dit artikel worden de macronutrienten behandeld, uit welke voeding moet je ze halen en hoeveel moet je ervan binnenkrijgen?

Het ontbijt is misschien NIET de belangrijkste maaltijd van de dag

Ontbijten. Wanneer je het niet doet zal je geheid aankomen, nietwaar? Fitness experts prijzen de voordelen van ontbijten misschien aan wanneer je af wilt...

Bestaat er zoiets als goede suikers?

Zijn er voordelen aan het gebruiken van een andere vorm van suiker, of moet je iedere vorm van dit zoete spul vermijden? Wij zoeken het uit!

Zes metabolisme verhogende voedingsmiddelen om sneller af te vallen

Hoewel het gebruik van diëten om het metabolisme te verhogen niet alom bewezen is, zijn er bepaalde voedingsmiddelen die het aantal calorieën dat je verbrandt tijdelijk kunnen verhogen