SLUITEN
Groepslessen

Groepslessen

Fitness wordt vaak als iets gezien als iets wat je in je eentje doet en wat saai is, maar dit hoeft niet! Zeer populair zijn de groepslessen waarbij je in groepsverband aan fitness doet. Tegenwoordig biedt bijna iedere sportschool deze wel groepslessen aan.

Grit Strength – De ultieme workout voor meer spiermassa

Grit Strength is een zeer intensieve training waarbij je werkt aan je grote spiergroepen. Hierbij maak je gebruik van diverse materialen zoals een opstapbankje en gewichten

Bodyvive geeft je flexibiliteit en conditie een boost

Bodyvive is een low-impact work-out voor het hele lichaam, waarbij gewerkt wordt met zogenoemde Vive-ballen en Vive-tubes. Ook komen er bij Bodyvive elementen terug uit yoga, tai chi en pilates.

Bodybalance – Zorg voor rust en ontspanning in je leven

Wanneer je op zoek bent naar wat meer rust en ontspanning in je leven, kunnen sporten als yoga en pilates je daar vaak bij...

Bodystep – De moderne steps cardio work-out

Bij fitness met steps denk je misschien aan suffe oefeningen in grauwe sportzaaltjes – maar gelukkig kan het veel leuker zijn dan dat! Zet er een opzwepend muziekje bij op, voeg een enthousiaste trainer aan het geheel toe, en voilà, je hebt Bodystep.

Bodycombat – Vecht jezelf naar een gezond en sterk lichaam

Fit worden en fit blijven kan een heel gevecht zijn, met de eisen van je dieet en de wekelijkse sportverplichtingen. Gelukkig zijn er manieren...

SH’BAM: een energieke dans work-out

Denk jij nog steeds dat sporten altijd saai en dodelijk vermoeiend is? Dan wordt het hoog tijd dat je eens van die duffe loopbanden...

Bootcamp. De nieuwste rage op het gebied van fitness

Een van de laatste rages op het gebied van fitness zijn de zogenaamde bootcamps. Is een bootcamp echt iets voor jou en waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een bootcamp programma?

Poweryoga – Kom tot rust en train je lichaam

Poweryoga is een relatief nieuwe vorm van yoga. Het bestaat uit een combinatie van fysieke houdingen en ademhalingsoefeningen die veel van het lichaam vragen.

Spinning: Afvallen en conditie opbouwen

Spinning is een sport waarbij op een hometrainer gefietst wordt om zo af te vallen en conditie op te bouwen. Het fietsen gebeurt op muziek, waarbij regelmatig van tempo en weerstand gewisseld wordt. Ook wordt er van houding gewisseld, zo voer je sommige onderdelen staand uit en andere zittend uit.

Zumba – De perfecte combinatie van fitness en dans

Zumba is de nieuwste rage op het gebied van fitness. Bij Zumba krijg je in groepsvorm een goede workout op het ritme van Latin Muziek om zo conditie op te bouwen en calorieën te verbranden.