Disclaimer

De informatie op deze website is niet bedoelt om enige vorm van een relatie te creëren tussen de beheerders en de ontvangers van de informatie. Hoe goed we ons best ook doen, we kunnen niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en up to date is.

De informatie op deze website is slechts ter entertainment,  alhoewel wij de informatie op deze website uiterst zorgvuldig samenstellen kunnen er fouten in zitten, raadpleeg voor het gebruik van supplementen of een dieet daarom altijd eerst een arts of professional.

Wanneer je besluit de informatie op deze website (of een website waarnaar gelinked is) te gebruiken, doe je dit geheel op eigen risico.

Reviews

Op deze websites worden voedings supplementen aan een review onderworpen.

Onder andere merken en groothandels kunnen ons hun producten opsturen voor een review. Dit houdt in dat wij de mogelijkheid krijgen om iets over dit product te schrijven op deze website. Wij bepalen altijd zelf wanneer, hoe en of het product wel genoemd wordt op deze website. Wij accepteren geen compensatie voor het schrijven van onze reviews.

Aan het einde van de review kan een affiliate link naar het product staan. Indien een bezoeker het product besluit te kopen via deze link krijgen wij een percentage van de winst, dit kost de bezoeker niets.

Alle reviews zijn gebaseerd op de mening en ervaringen van de desbetreffende schrijver. De producten worden getest door een select groepje testpersonen die het product langere tijd voor ons test en hun bevinden doorgeven aan de schrijver van de review. De eventuele aanbieder van het product heeft hier geen enkele invloed op. Producten worden zolang getest als dat nodig is om tot een goed oordeel te komen. Ieder product wordt beoordeeld op wat het product claimt te doen. Wij reviewen producten volledig, dit houd in dat wanneer we volledig positief zijn, we simpelweg geen negatieve dingen konden vinden.