Adverteren

Wilt u duizenden bezoekers per maand bereiken met uw advertentie?

Fitness-Plaza.nl biedt diverse mogelijkheden om te adverteren:

 Top Banner

Deze advertentie is zichtbaar op iedere pagina van de website. De afmetingen van de banner bedragen 468px lang bij 60px hoog. De banner kan zowel statisch, een gif of flash bestand zijn.


Zijkant Banner

Deze advertentie is zichtbaar op iedere pagina van de website. De afmetingen van de banner bedragen 300px lang bij 250px hoog. De banner kan zowel statisch, een gif of flash bestand zijn.


Banner in artikel

Deze advertentie is zichtbaar halverwege de tekst van ieder artikel. Vanwege de plaatsing in een artikel wordt de advertentie bewust bekeken door onze bezoekers. De afmetingen van de banner bedragen 300px lang bij 250px hoog. De banner kan zowel statisch, een gif of flash bestand zijn.


Banner aan het einde artikel

Deze advertentie wordt aan het einde van ieder artikel geplaatst. Deze locatie is zeer interessant aangezien bezoekers aan het einde van het artikel op zoek zijn naar iets nieuws waar ze heen kunnen surfen, misschien is dit wel uw website?

De afmetingen van de banner bedragen 468px lang bij 60px hoog. De banner kan zowel statisch, een gif of flash bestand zijn.


Gesponsord artikel

Naast het adverteren met behulp van banners is het ook mogelijk om te adverteren met behulp van een artikel. U levert bij ons een artikel aan en wij plaatsen deze op de website tussen onze andere artikelen. Er zal aan het einde van het artikel kort vermeld worden dat het hier om een gesponsord artikel gaat. Wij zullen zelf dit artikel ook actief promoten via onze social media kanalen (Facebook, Twitter en Google+).

Aangezien wij de kwaliteit op Fitness-Plaza.nl hoog willen houden, zijn wij zeer selectief en stellen bepaalde eisen aan het artikel.


Neem contact op

Heeft u interesse in een van de hierboven beschreven advertentie mogelijkheden, of heeft u vragen over eventuele aanpassingen?

Neem dan contact met ons op!