Jenna Renee

0
2410

Jenna Renee Webb is een 22 jarig fitness model uit Florida die haar gevecht met haar eetproblemen overwonnen heeft en nu een gezonde levensstijl promoot.

Vanaf jonge leeftijd kon Jenna eten wat ze wilde zonder ook maar iets aan te komen, maar in de pubertijd veranderde dit allemaal waardoor ze snel gewicht aankwam en al haar zelfvertrouwen verloor. Dit had ten gevolge dat ze zichzelf begon te verhongeren en op een gegeven moment nog maar 44 kilo woog (Jenna is 1.65m lang), kortom veel te weinig. Het roer moest dan ook drastisch om.

Trainingsschema

Ze traint 6 dagen per week en begint dan met een half uur aan cardio in de ochtend. Naast cardio traint ze 4 dagen in de week haar buik in de ochtend.

In de avond doet ze krachttraining en traint 2 spiergroepen per keer.

Dieet

Haar dieet bestaat uit 5 tot 6 maaltijden per dag bestaande uit goede eiwitten (kippenborst, vis, ei), complexe koolhydraten (Haver) en groentes (broccoli of bonen).

Het is duidelijk te zien dat haar harde werk zich goed uitbetaald, Jenna ziet er geweldig uit!

Je kunt meer over Jenna vinden op haar website

DELEN
Ik werk als coach voor mensen en bedrijven zodat zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. Teambuilding, het motiveren van anderen en het helpen bij het stellen van doelen zijn mijn passie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER