Gebruikelijke ‘snel afvallen’ oplichterijen

0
319

Er zijn veel producten voor gewichtsverlies op de markt die weinig of geen effect op het lichaam hebben. De meeste mensen hebben internetadvertenties gezien die beweren helpen gewicht te verliezen door het gewoon in te nemen van een nieuwe “wonder” pil.

Laat u niet misleiden door deze gewichtsverliesoplichting, u moet leren hoe snel gewicht te verliezen op een gezonde, duurzame manier.

De volgende voorbeelden zijn enkele van de meest voorkomende oplichtpraktijken:

Afvallen zonder dieet of lichaamsbeweging

Dit is een van de meest populaire slogans gebruikt door gewichtsverliesoplichting. Het is onrealistisch om te geloven dat je kunt afvallen door het eten van vet voedsel en het ondernemen van weinig of geen oefening. Ga er niet vanuit dat, om te ontdekken hoe u snel gewicht kunt verliezen, u naar deze nepslogan moet luisteren en ineffectieve dieetpillen in moet nemen.

Verlies 10 kilo in slechts twee weken

Om gewicht te verliezen moet u er naar streven ongeveer 1 kilo per week te verliezen. Elk product dat beweert u meer dan een paar pond per week te helpen verliezen ofwel liegt of is extreem onveilig.

De opname van vet blokkeren

Veel supplementen die beweren vetopname te blokkeren zijn oplichting of gezondheidsrisico’s. Leren hoe snel gewicht te verliezen vereist bewustwording van wat je eet en het weglaten van voedsel zonder voedingswaarde en een hoog vetgehalte. Denk dus niet dat je dat lekkere mayonaise recept kan uitproberen na het slikken van een pilletje wat alle vetten tegenhoudt!

Een gewichtsverliesformule die werkt voor iedereen

Iedereen is anders en heeft een andere benadering van gezond gewichtsverlies. Een gezond levensstijlprogramma zal voor iedereen anders zijn door medische geschiedenis, gewoonten en keuzes in levensstijl.

Wetenschappelijk bewezen

Veel gewichtsverlies producten beweren wetenschappelijk te zijn bewezen, maar wees op uw hoede voor deze bewering wanneer het onderzoek niet perfect is; dus misschien is het product getest op 10 personen of 10.000? Heeft een medisch tijdschrift de “geweldige” resultaten van het product gepubliceerd? Doe uw eigen onderzoek en graaf diep voordat u deze claims accepteert.

Conclusie

Het belangrijkste om te onthouden is dat er geen snelle oplossing voor gewichtsverlies bestaat. Geen twijfel uit onderzoeken om snel gewicht te verliezen zult u hebben gezien dat een aantal belangrijke concepten voortdurend herhaald worden – gezonder dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een bewustzijn van emotioneel eten. Als u moeite hebt om overtollig gewicht te verliezen trap dan niet in deze oplichting om daarmee eerlijk verdiend geld te verspillen. Probeer te ontdekken waarom je eet (bijvoorbeeld verveling, stress) en begin verstandig te eten. Het is ook belangrijk om een sport of oefening te doen waar u passie voor heeft en die niet aanvoelt als een karwei.

Als u nog steeds ermee worstelt, vraag vrienden en familie voor hun advies en ondersteuning of u kunt zelfs een professionele, onafhankelijke kliniek voor gewichtsbeheersing vragen om overtollige kilo’s te helpen verliezen.

DELEN
Mijn favoriete bezigheid? Helaas is dit eten.... Dankzij de genen van mijn moeders kant betekent dit helaas dat ik heel gemakkelijk gewicht aankom. In het verleden heb ik dan ook van alles geprobeerd qua afvallen, van Sonja Bakker tot weken lang leven op vruchtensappen. In het dagelijks leven werk ik als diëtiste. Hiernaast deel ik op deze site graag de ervaringen en kennis die ik heb opgedaan op het gebied van afvallen en lekker eten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER